Corona-pelt
Corona

Beste leden,

 

Zoals jullie waarschijnlijk intussen al hebben opgevangen houdt Corona lelijk huis in Pelt en omstreken.

Daarom heeft de burgemeester van Pelt, naar aanleiding van de grote besmetting in de school van St. Huibrechts-Lille, aan alle verenigingen van Pelt gevraagd om alle activiteiten te stoppen. Hierom is ook het zwembad sinds gisteren gesloten voor alle clubactiviteiten. Vandaag is ook nog een grote besmetting in de MS-kliniek vastgesteld.

 

Daarnaast is er ook het dringende advies van de overheid om geen niet-noodzakelijke reizen naar Nederland te doen, en staat in het COVID-reglement van de Boschmolenplas dat er niet in clubverband gedoken mag worden, en altijd met eenzelfde buddy.

Al deze dingen samen leiden ertoe dat we vanuit het bestuur de beslissing genomen hebben om aan de vraag van de burgemeester te voldoen. Dat wil zeggen dat we per direct, en tot nader order (en tenminste tot 8 november) ALLE clubactiviteiten zullen staken:

  • Geen zwembad trainingen
  • Geen vulmomenten
  • Geen clubduiken in Panheel

Als je wil kan en mag je op eigen initiatief nog steeds duiken, maar zorg ervoor dat je je overal aan de geldende regels houdt; en draag zorg voor jouw gezondheid en die van de mensen rondom jou.

Het bestuur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren